Het cookiebeleid
  • Klantendienst
  • Retourneren
  • Geografische dekking en verzendkosten
  • Aankoopgids
  • Unisa onderhoud van schoenen
  • Schoenen en technologie
  • De eerste die het weet
  • Hoe kun je jouvw Unisa's customizen?
  • Wettelijke verklaring
  • Privacybeleid
  • Het cookiebeleid
    1. Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens?: UNISA EUROPA S.A. (hierna, UNISA) met maatschappelijke zetel te Poligono Chinorlet XB-56, 03649 Chinorlet, Monovar (Alicante) - Spanje en naar behoren ingeschreven in het Alicante Mercantile Register onder volume 1458, boek 0, blad 90, pagina A-14420, met btw-nummer: A03779949 is verantwoordelijk voor de verwerking van alle persoonsgegevens die op deze website worden verzameld. In geval van vragen over dit privacybeleid kunt u rechtstreeks contact opnemen met UNISA op het e-mail adres protecciondatos@unisa-europa.com 


    2. Wat zijn cookies?: Cookies zijn kleine apparaten of gegevensbestanden die de server van de website naar de browser stuurt die op de laptop, smartphone, tablet, enz. van de gebruiker is geïnstalleerd en waarmee hij verbinding maakt om informatie over zijn surfgedrag op te slaan, die vervolgens, indien van toepassing, kan worden ontleend.

    2.1. Welke types cookies zijn er? Er zijn verschillende categorieën cookies en eenzelfde cookie kan tot meer dan één categorie behoren:

    2.1.1. Type cookie per type entiteit: Afhankelijk van het bedrijf dat het apparaat of het domein beheert van waaruit de cookies worden verzonden en/of dat de verkregen gegevens verwerkt, kan dit zijn:

    - Eigen cookies: Deze worden naar het apparaat van de gebruiker gestuurd vanaf een computer of domein dat wordt beheerd door de eigenaar/editor van de website, waar de door de gebruiker gevraagde diensten worden geleverd.

    - Cookies van derden: Deze worden naar het apparaat van de gebruiker gestuurd vanaf een computer of domein dat niet wordt beheerd door de eigenaar/editor van de website, maar door een andere organisatie die de via de cookies verkregen informatie verwerkt.

    Sommige cookies worden naar het apparaat van de gebruiker gestuurd vanaf een computer of domein dat wordt beheerd door de eigenaar/editor van de website, hoewel de verzamelde gegevens vervolgens worden beheerd door een derde partij. In deze gevallen worden ze ook beschouwd als cookies van derden.


    2.1.2. Type cookies afhankelijk van de periode waarin ze actief zijn:

    - Sessiecookies: Een type cookie dat is ontworpen om informatie te verzamelen en op te slaan terwijl gebruikers een website bezoeken. Ze worden vaak gebruikt om informatie op te slaan die alleen bedoeld is om de door de gebruiker gevraagde diensten bij een specifieke gelegenheid te leveren.

    - Permanente cookies: In het geval van deze cookies blijven de gegevens opgeslagen op de computer van de gebruiker en kunnen ze worden geraadpleegd en verwerkt gedurende de periode die door de cookiebeheerder is vastgesteld, variërend van enkele minuten tot enkele jaren.

    2.1.3. Type cookies, afhankelijk van hun doel: Afhankelijk van de doeleinden waarvoor de gegevens kunnen worden verkregen, kunnen we cookies als volgt classificeren:

    - Technische cookies: Deze stellen gebruikers in staat om op een website, platform of applicatie te navigeren terwijl ze gebruik maken van de verschillende beschikbare opties en diensten, zoals verkeers- en datacommunicatiecontrole, sessie-identificatie, toegang tot afgeschermde gebieden, het onthouden van de artikelen in een bestelling, het verwerken van een aankooporder, het beheren van abonnements- of evenementsdeelnameverzoeken, het gebruik van beveiligingsapparatuur tijdens het navigeren, het opslaan van inhoud om video's of geluid af te spelen of het delen van inhoud via social-mediakanalen.

    - Gepersonaliseerde cookies: Deze geven gebruikers toegang tot diensten met bepaalde vooraf gedefinieerde algemene functies op basis van een aantal criteria die door de computer van de gebruiker zijn ingesteld. Voorbeelden hiervan zijn taalvoorkeuren of het type browser dat wordt gebruikt om verbinding te maken met een dienst, regionale set-up van waaruit de dienst wordt gebruikt, enz.

    - Analytische cookies: Deze laten het bedrijf toe om het gedrag van de gebruikers op de overeenkomstige websites te controleren en te analyseren. Alle informatie die met dit type cookies wordt verzameld, wordt gebruikt om de activiteit van een website, applicatie of platform te meten, en ook om browsingprofielen van gebruikers voor deze websites, applicaties of platforms aan te maken om verbeteringen doorte voeren op basis van de analyse van de gebruiksgegevens die bij de gebruikers van de dienst worden verzameld.

    - Advertentiecookies: Hiermee kunnen websites, applicaties en platforms die een dienst aanbieden waar gebruikers om vragen, hun advertentieruimte zo efficiënt mogelijk beheren op basis van criteria zoals de bewerkte inhoud of hoe vaak de advertenties worden weergegeven.

    Deze advertentiecookiescategorie omvat ook advertentiecookies op basis van surfgedrag: Hiermee kunnen websites, applicaties en platforms die een door gebruikers gevraagde dienst aanbieden, hun advertentieruimte zo efficiënt mogelijk beheren. Ze slaan de gedragsgegevens van de gebruiker op die worden verkregen door voortdurende observatie van hun surfgedrag, waardoor ze een specifiek profiel kunnen aanmaken om hun eigen advertentie te tonen op basis van deze parameters.

    3. Welke types cookies worden gebruikt op deze website?:

    Technische en functionele cookies:

    Ownership

    Cookienaam

    Doel

    Duur

    ct.pinterest.com

    _pinterest_ct_ua

    Cookie die nodig is om gebruik te maken van de opties en diensten van de website

    1 jaar

    google.com

    TOESTEMMING

    De cookies consent tracker van Google

    17 jaar

    google.com

    SEARCH_SAMESITE

    SameSite voorkomt dat de browser deze cookie samen met cross-site-requests verstuurt.  Het belangrijkste doel is om het risico van het lekken van cross-origin-informatie te beperken.  Het biedt ook enige bescherming tegen cross-site-request-forgery-aanvallen.

    6 maanden

    pinterest.com

    _pinterest_cm

    Pinterest-cookies zorgen ervoor dat u een website kunt delen via Pinterest door gebruik te maken van de 'share'-knop

    1 jaar

    unisa-europa.com

    _gat_UA-12946190-1

    Cookie die nodig is om gebruik te maken van de opties en diensten van de website

    Sessiecookies

    unisa-europa.com

    _hjAbsoluteSessionInProgress

    Cookie die nodig is om gebruik te maken van de opties en diensten van de website

    Sessiecookies

    unisa-europa.com

    _lang

    Slaat de taalvoorkeur van de gebruiker op voor een specifieke website

    1 jaar

    unisa-europa.com

    _langSelected

    Cookie die nodig is om gebruik te maken van de opties en diensten van de website

    1 jaar

    unisa-europa.com

    _pais

    Cookie die nodig is om gebruik te maken van de opties en diensten van de website

    1 jaar

    unisa-europa.com

    _pin_unauth

    Cookie die nodig is om gebruik te maken van de opties en diensten van de website

    1 jaar

    unisa-europa.com

    _uetsid

    Cookie die nodig is om gebruik te maken van de opties en diensten van de website

    20 uur

    unisa-europa.com

    _uetvid

    Cookie die nodig is om gebruik te maken van de opties en diensten van de website

    16 dagen

    unisa-europa.com

    Cookies

    Cookie die nodig is om gebruik te maken van de opties en diensten van de website

    1 jaar

    unisa-europa.com

    GResponse

    Cookie die nodig is om gebruik te maken van de opties en diensten van de website

    1 jaar

    unisa-europa.com

    ps_analytics

    Cookie die nodig is om gebruik te maken van de opties en diensten van de website

    24 dagen

    unisa-europa.com

    YiiSession

    Cookie die nodig is om gebruik te maken van de opties en diensten van de website

    Sessiecookies

    youtube.com

    TOESTEMMING

    De cookies consent tracker van Google

    17 jaar



    Analysecookies

    Ownership

    Cookienaam

    Doel

    Duur

    unisa-europa.com

    _ga

    ID gebruikt om klantidentificatie mogelijk te maken

    2 jaar

    unisa-europa.com

    _gid

    ID gebruikt om de klant te identificeren 24 uur sinds zijn laatste activiteit

    20 uur

    unisa-europa.com

    _hjid

    Cookie Hotjar. Deze cookie wordt ingesteld wanneer de klant voor het eerst op een pagina met het Hotjar-script belandt. Het wordt gebruikt om de Hotjar user-ID, uniek voor die site op de browser, te behouden.  Dit zorgt ervoor dat het gedrag bij volgende bezoeken aan dezelfde site wordt toegeschreven aan dezelfde user-ID.

    Sessiecookies

    unisa-europa.com

    _hjIncludedInSample

    Cookie Hotjar.  Deze sessiecookie wordt ingesteld om Hotjar te laten weten of die bezoeker is opgenomen in de sample die wordt gebruikt om funnels te genereren.

    Sessiecookies

    youtube.com

    __Secure-3PAPISID

    Deze cookies worden gebruikt om meer relevante en gepersonaliseerde advertenties aan de gebruiker te tonen.

    2 jaar

    youtube.com

    __Secure-3PSID

    Deze cookies worden gebruikt om meer relevante en gepersonaliseerde advertenties aan de gebruiker te tonen.

    2 jaar

    youtube.com

    __Secure-APISID

    Deze cookies worden gebruikt om meer relevante en gepersonaliseerde advertenties aan de gebruiker te tonen.

    3 dagen

    youtube.com

    __Secure-HSID

    Deze cookies worden gebruikt om meer relevante en gepersonaliseerde advertenties aan de gebruiker te tonen.

    3 dagen

    youtube.com

    __Secure-SSID

    Deze cookies worden gebruikt om meer relevante en gepersonaliseerde advertenties aan de gebruiker te tonen.

    3 dagen



    Advertentiecookies

    Ownership

    Cookienaam

    Doel

    Duur

    bing.com

    ANON

    Bevat de ANID, een unieke identifier die is afgeleid van de Microsoft-account van de gebruiker en die wordt gebruikt voor advertenties, personalisering en om operationele redenen. Het wordt ook gebruikt om de keuze van een gebruiker te behouden met betrekking tot het inschakelen van advertenties op basis van Microsoft-belangen, wanneer deze zijn opt-out aan zijn Microsoft-account koppelt.

    6 maanden

    bing.com

    MUID

    Identificeert unieke webbrowsers die Microsoft-sites bezoeken. Deze cookies worden gebruikt voor advertenties, siteanalyse en andere operationele redenen.

    1 jaar

    bing.com

    NAP

    Bevat een gecodeerde versie van het land, de postcode, de leeftijd, het geslacht, de taal en het beroep van de gebruiker, indien bekend, op basis van zijn Microsoft-accountprofiel.

    6 maanden

    doubleclick.net

    IDE

    Deze cookie wordt gebruikt om de DoubleClick / Google Marketing Suite-advertentiecampagnes te begeleiden, te analyseren en te optimaliseren

    1 jaar

    facebook.com

    fr

    Bevat een unieke browser & user identifier die wordt gebruikt voor gerichte reclame.

    3 maanden

    google.com

    1P_JAR

    Deze cookies worden ingesteld via ingebedde YouTube-video's. Ze registreren anonieme statistische gegevens zoals, hoe vaak een video wordt afgespeeld en de instellingen die worden gebruikt om deze af te spelen.

    1 maand

    google.com

    ANID

    Google gebruikt deze cookies om ervoor te zorgen dat advertenties aantrekkelijker zijn voor gebruikers en waardevoller voor editors en adverteerders

    1 jaar

    google.com

    NID

    Deze cookies worden gebruikt om statistische websitegegevens te verzamelen en de conversiepercentages en de personalisering van Google-reclame bij te houden

    7 maanden

    google.com

    OTZ

    Geaggregeerde analyse van de bezoekers van de website

    1 maand

    unisa-europa.com

    _fbp

    Gebruikt door Facebook om een reeks producten aan te bieden, zoals advertenties, real-time, externe reclameaanbiedingen

    3 maanden

    unisa-europa.com

    _gcl_au

    Gebruikt door Google AdSense om te experimenteren met reclame op basis van de efficiëntie van websites die hun diensten gebruiken.

    3 maanden

    youtube.com

    GPS

    Registreert een unieke identifier in mobiele apparaten om monitoring mogelijk te maken op basis van gps-locatie.

    Sessiecookies

    youtube.com

    VISITOR_INFO1_LIVE

    Deze cookies proberen de bandbreedte van de gebruiker in te schatten op YouTube-pagina's met ingebedde video's.

    6 maanden



    Deze Website maakt gebruik van Google Tag Manager: Google Tag Manager is een systeem voor het eenvoudig en snel beheren en implementeren van stukjes code van marketingtags of het tracken van pixels op een website of mobiele app, bijvoorbeeld voor het analyseren van het verkeer en het optimaliseren van marketingcampagnes. Het wordt gebruikt om gepersonaliseerde tags van derden of bedrijven zoals AdWords, Google Analytics, Firebase Analytics en Floodlight toe te voegen en te updaten vanuit de Tag Manager-gebruikersinterface zonder de code te moeten wijzigen.

    4. Hoe cookies uitschakelen en/of blokkeren: Wanneer u onze website bezoekt, worden cookies alleen geïnstalleerd als u de installatie ervan hebt geaccepteerd zoals voorzien door de eerste informatielaag. Bovendien zullen de gebruikers, wanneer ze de eerste informatielaag over het gebruik van cookies krijgen gepresenteerd, de types cookies kunnen instellen die ze willen installeren.

    Google Analytics kan worden uitgeschakeld vanaf: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl-NL


    Bovendien moeten gebruikers te allen tijde het gebruik van cookies beheren vanaf de browser die op hun apparaat is geïnstalleerd. In de volgende links vindt u meer informatie over welke cookies in uw browser zijn geïnstalleerd en hoe u de installatie ervan kunt toestaan, blokkeren of van uw apparaat kunt verwijderen:

    Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=nl

    Explorer: https://support.microsoft.com/nl-nl/topic/cookies-verwijderen-en-beheren-168dab11-0753-043d-7c16-ede5947fc64d

    Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-Cookies-website-preferences?redirect=no

    Safari: https://support.apple.com/nl-nl/guide/safari/sfri11471/mac

    Opera: https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/#Cookies

    Er zijn ook een aantal tools van derden online beschikbaar waarmee gebruikers de cookies van elke bezochte website kunnen detecteren en uitschakelen. Een dergelijke tool is Ghostery (https://www.ghostery.com/).

    Aangezien internetbrowsers de eigenlijke tools zijn voor het opslaan van cookies, verzoeken wij u deze te raadplegen om uw rechten uit te oefenen om deze te verwijderen of uit te schakelen.

    Noch deze website, noch haar wettelijke vertegenwoordigers zijn in staat om te zorgen voor een correcte of onjuiste behandeling van cookies door uw eigen internetbrowser. In bepaalde gevallen moet u cookies installeren om ervoor te zorgen dat uw browser uw beslissing om ze te weigeren niet vergeet.


    5. Doel van de verwerking van persoonsgegevens: Zie de informatie in de tabel met door deze website geïnstalleerde cookies.


    6. Opslagtermijn: Alle informatie die wordt verkregen door de installatie van cookies wordt gedurende twee jaar opgeslagen.


    7. Legitimering: Onze rechtsgrondslag voor de verwerking van uw persoonsgegevens is gebaseerd op het verkrijgen van voorafgaande geïnformeerde toestemming van de gebruiker op een vrije, specifieke en ondubbelzinnige manier.


    8. Eindgebruikers: Alle gegevens die door de installatie van cookies worden verkregen, zullen niet worden gedeeld met andere derden dan UNISA, behalve in het geval van wettelijke vereisten of met uw uitdrukkelijke toestemming. Door het gebruik van plug-ins van derden en het toevoegen van cookies aan onze website, kunnen deze echter wel worden gecommuniceerd aan de derde partijen die worden vermeld in de tabel met cookies die op onze website zijn geïnstalleerd.


    9. Rechten: Elke gebruiker heeft het recht om de volgende rechten uit te oefenen:

    - Recht op INZAGE van uw persoonsgegevens

    - Recht om de RECTIFICATIE ervan aan te vragen in geval van onnauwkeurigheden

    - Recht om de VERWIJDERING ervan aan te vragen als deze niet meer nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld.

    - In bepaalde omstandigheden kunnen gebruikers ons vragen om de VERWERKING van hun gegevens te BEPERKEN. In deze gevallen zullen wij ze alleen bewaren om eventuele klachten te kunnen indienen of te beantwoorden.

    - In bepaalde omstandigheden kunnen gebruikers ook BEZWAAR MAKEN tegen de verwerking van hun gegevens om redenen die verband houden met hun specifieke omstandigheden. In dat geval zullen wij de verwerking ervan vermijden, behalve in het geval van verplichte en gerechtvaardigde redenen, of voor het indienen van of het reageren op eventuele klachten.

    - In bepaalde omstandigheden kunnen gebruikers ook de PORTABILITEIT van hun gegevens vragen om redenen die verband houden met hun specifieke omstandigheden. Dit komt bovenop het recht op inzage, waardoor gebruikers een kopie van de door hen verstrekte persoonsgegevens in een gestructureerd, veelgebruikt en machinaal leesbaar formaat kunnen ontvangen, zodat ze op voorafgaand verzoek van de gebruiker aan een ander bedrijf kunnen worden overgedragen.

    Naast de hierboven vermelde technische oplossingen kunnen gebruikers ook de hierboven vermelde rechten uitoefenen door een verzoek te sturen via eender welk middel dat een bewijs van verzending en ontvangst levert. Gelieve hiertoe duidelijk uw intenties vergezeld van een kopie van uw nationale identiteitskaart en/of enig ander identiteitsdocument aan de hierboven vermelde e-mail- of postadressen kenbaar te maken.

    Bovendien hebben gebruikers, indien ze van mening zijn dat een van hun bovengenoemde rechten is geschonden, ook het recht om een klacht in te dienen bij het Spaanse Agentschap voor Gegevensbescherming (AEPD volgens het Spaanse acroniem) gevestigd in Jorge Juan 6, 28001-Madrid https://www.aepd.es/ of online op: https://sedeagpd.gob.es/sede-electronica-web/


  • Algemene aankoopvoorwaarden
  • Retourformulier
  • Onlinegeschillenbeslechting
  • Zone voor professionals
  • Happy Unisa girls are the prettiest
  • Unisa monogram
  • #TogetherWeWillWin
  • Algemene voorwaarden
Laat je inspireren #myunisas
Unisa | Tag ons in je foto’s en laat je door andere outfits inspireren. #MyUnisas Have a look >
Stay tuned, stay stylish Subscribe to our newsletter and take advantage of special offers, discounts and novelties.